Gezinsvorm


In ons gezinshuis wonen wij als gezinshuisouders: Aede Dijkstra En Renny vd Meulen. Onze zoon Hidde woont ook nog thuis. We zorgen binnen onze gezinssetting voor 6 kinderen in de leeftijd van 10 tot 19 jaar, die 24 uurs begeleiding nodig hebben.

 

Sinds augustus 2018 wonen we in een prachtige woonboerderij aan de rand van het dorp Ferwert. We beschikken hier over veel leef-en speelruimte, elk kind heeft een ruime zit/slaapkamer en er is een jongens-en een meisjes badkamer. Middelpunt van ons huis is de gezellige woonkeuken, waar we veel tijd samen doorbrengen!

 

Buiten is er heel veel te beleven: Speeltoestellen, trampoline, skelters, voetbalgoals en verscheidene dieren als de kalfjes, kippen, konijnen, poezen, vogels en vissen. Onze Golden Doodle Bernau laat zich graag knuffelen door de kinderen wat bijna een therapeutische invloed op hen heeft.

 

In het dichtbijgelegen dorp Burdaard maken we gebruik van het binnenzwembad; elke vrijdagavond is er discozwemmen waar onze kinderen graag naar toe gaan. Verder gaan onze kinderen naar paardrijles, scouting, gymnastiek en voetbal.