Gezinsvorm


In ons gezinshuis wonen wij als gezinshuisouders: Aede Dijkstra En Renny vd Meulen. Onze zoon Hidde woont ook nog thuis. We zorgen binnen onze gezinssetting voor 6 bewoners in de leeftijd van 12 tot 19 jaar, die 24 uurs begeleiding nodig hebben. Daarnaast zorgen we nog voor een volwassen bewoner van 27 jaar.

 

Sinds augustus 2018 wonen we in een prachtige woonboerderij aan de rand van het dorp Ferwert. We beschikken hier over veel leef-en speelruimte, iedere bewoner heeft een ruime zit/slaapkamer en er is een jongens-en een meisjes badkamer. Middelpunt van ons huis is de gezellige woonkeuken, waar we veel tijd samen doorbrengen!

 

Buiten is er heel veel te beleven: Speeltoestellen, trampoline, skelters, voetbalgoals en verscheidene dieren als de nubische geiten, kippen, konijnen, vogels, vissen en de poes. Onze golden doodle Bernau en labrador Hiske laten zich graag knuffelen door de kinderen, wat bijna een therapeutische invloed op hen heeft.

 

In het dichtbijgelegen dorp Burdaard maken we gebruik van het binnenzwembad; elke vrijdagavond is er discozwemmen waar onze kinderen graag naar toe gaan. Verder gaan onze bewoners naar paardrijles, scouting, circusschool en voetbal.